هنرستان غیردولتی نوآوران چابهار(مجتمع آموزشی نوآوران)
مجتمع آموزشی پسرانه غیردولتی نوآوران شهرستان چابهار
درباره وبلاگ


مجتمع آموزشی پسرانه غیردولتی نوآوران چابهار دردوره آمادگی و ابتدایی ومتوسطه نظری دوره اول و دوم(روزانه ) وهنرستان (شاخه کاردانش) فعالیت دارد، موسس مجتمع مهندس سیامک جهانتیغ و مدیریت مجتمع بر عهده مهندس سعید جهانتیغ (نماینده موسس) می باشد. آدرس :گلشهر بلوار علي ابن ابيطالب(ع) نبش خ خاور نلفن دبستان:35335826-054 تلفن هنرستان:35333405-054
آخرین مطالب
نويسندگان

در یک بازی سخت و نفس گیر نوآوران باز هم تیم مقتدر البرز را در بازی دیدنی و زیبا 3 بر 2 شکست داد و همچنان روی سکوی قهرمانی ماند.

شکوفایی ونوآوری با نوآوران
یک دوره مسابقه فوتسال به مناسبت دهه مبارک فجر در دو رده دانش آموزی و معلمان در سالن پهلوان تختی برگزار شد که نتایج مسابقات به شرح ذیل اعلام شده است :


نتایج مسابقات فوتسال دهه مبارک فجر:

در مقطع ابتدائی تیم اول: شهید مطهری       تیم دوم : طالقانی تیس        تیم سوم : رستگاران

در رده معلمان : تیم اول: شهید دستغیب   تیم دوم : کشتیرانی     تیم سوم : نوآوران

 

شکوفایی ونوآوری با نوآوران
16 / 11برچسب:, :: 7:44 :: نويسنده : کسری

پیروزی انقلاب اسلامی در ایران تنها یک حادثه داخلی برای تغییر یک رژیم سیاسی نبود. بلکه همان‌گونه که بسیاری از دولتمردان آمریکائی، اسرائیلی و اروپائی در خاطرات خود از آن روزها تعبیر کرده‌‌اند، انقلاب از دیدگاه آنان زلزله‌ای ویرانگر برای جهان غرب بود.
گذشته از آنکه آمریکا مطلوبترین شرائط جغرافیائی، اقتصادی و نظامی را در یکی از حساسترین مناطق جهان که مرزهای طولانی با رقیب (دولت شوروی) داشت، از دست می‌‌داد امواج این انفجار بزرگ رژیمهای وابسته به غرب را در ممالک اسلامی و بلاد عربی متزلزل و بیمناک کرده بود. پیام اصلی انقلاب اسلامی ماهیتی فرهنگی داشت و مبتنی بر اندیشه دینی و ارزشهای معنوی بود. پیروزی انقلاب به معنای صدور پیام و ارزشهای آن و به حرکت در آمدن موجی از خیزشهای رهایی بخش در کشورهای اسلامی و جهان سوم بود. همزمان با ایران، رژیم وابسته به آمریکا در نیکاراگوئه نیز سرنگون شد. در افغانستان دولت شوروی ناگریز از کودتای خونین و سپس لشکرکشی و اشغال این کشور شد تا حرکت اسلامی را مهار کند.1 در عراق، کودتای صدام با همین هدف شکل گرفت. 2 مردم لبنان و فلسطین پیروزی انقلاب ایران را جشن گرفتند و جهاد خویش را در شکلی نوین و ملهم از انقلاب اسلامی آغاز کردند. جنبشهای اسلامی در مصر، تونس، الجزایر، سودان، عربستان و ترکیه احیا شدند.
پس از جنگ جهانی دوم نظمی ظالمانه بر جهان حکمفرما بود. مناطق مختلف جهان بین دو قدرت غالب شرق و غرب تقسیم شده بود و سازمان‌های نظامی ورشو و ناتو نگهبانان این نظم ناعادلانه بودند. هیچ حرکت و تحولی در جهان سوم خارج از این چارچوب و بدون وابستگی به یکی از دو قطب حاکم امکان موفقیت نمی‌یافت. اینک انقلابی در جهان معاصر و در منطقه امن غربیها پیروز شده بود که شعار اصلی آن «نه شرقی نه غربی» بود. نهضت امام در ایران مستقیماً با امپریالیسم آمریکا درافتاده بود و شکست را بر او تحمیل کرده بود. این واقعیت کمونیست‌ها را در ادعای مبارزات ضدامپریالیستی شان خلع سلاح می‌کرد و برای نخستین بار در عصر حاضر، دین را به عنوان عاملی حرکت‌زا در پهنه مبارزات ملتها مطرح می‌ساخت.
با وجود همه ناباوریها و تمامی تلاشهایی که در سطح بین‌‌المللی برای حفظ رژیم شاه و جلوگیری از موفقیت امام‌خمینی بعمل آمد، انقلاب اسلامی در مرحله نخست مبارزات خویش پیروز گردید و از این جهت پیروزی آن بیشتر به یک معجزه شبیه بود تا تحولی عادی. به جز امام‌خمینی و توده‌‌های بیشماری که خارج از تحلیل‌های معمول، به گفته‌‌ها و وعده‌های امام باور قلبی داشتند، عموم تحلیل‌گران سیاسی و همه کسانی که در رخدادها و حوادث ایران دخیل بودند وقوع چنین پیروزی را، حتی تا روزهای واپسین عمر رژیم شاه ناممکن می‌دانستند.
چنین بود که از صبحدم 22 بهمن 1357 خصومت با نظام نوپای اسلامی در پهنه‌ای گسترده آغاز شد. جبهه دشمنیها را آمریکا رهبری می‌کرد و دولت انگلیس و برخی دول اروپایی دیگر به همراه تمامی رژیمهای وابسته به غرب در آن مشارکت فعال داشتند. شوروی (سابق) و اقمار آن نیز ناخرسند از اتفاقی که در ایران افتاده و به حاکمیت دین منجر گردید، با آمریکائیها در بسیاری از خصومتها همسو شدند. نمونه بارز این هم‌پیمانی در همنوائی نیروهای چپ و راست ضدانقلاب داخل کشور که بعدها اسناد وابستگی آنان به سفارتخانه‌های شوروی و آمریکا افشا گردید و از آن بارزتر هماهنگی همه‌‌جانبه دو کشور در تجهیز صدام و حمایت از او در جنگ با جمهوری اسلامی را می‌‌توان مشاهده کرد. اما امام‌خمینی با همان منطقی که نهضت اسلامی را آغاز کرده بود، در اوج فتنه‌ها و فشارهای خارجی انقلاب را هدایت کرد و آن را با اراده خویش به دوره سازندگی و ثبات هدایت نمود.
نهضتی که امام‌‌خمینی پرچمدار و پایه‌گذار آن بود، توانست غبار از چهره اسلام زدوده و سیمای حقیقی آن را پس از 14 قرن به جهان تشنه عدالت بنمایاند. به همین دلیل است که انقلاب اسلامی ایران در جهان اسلام به عنوان «انقلاب امام‌‌خمینی» شناخته شده است. 3
به همین علت است که تاکنون هیچ یک از طرحهای سیاسی و اقتصادی و نظامی آمریکا علیه ایران ک غالباً با حمایت یا سکوت متحدان منطقه‌ای و جهانی آن کشور همراه بوده، به نتیجه نرسیده است. و به همین دلیل است که پس از گذشت نزدیک به سه دهه مقابله غرب با انقلاب، امروز تئوریسین‌ها و سیاستمداران اروپائی و آمریکائی بر ضرورت پذیرش و تحمل واقعیت انقلاب و جایگاه جمهوری اسلامی در عرصه بین‌المللی تاکید می‌کنند. 4
نهضتی که در 22 بهمن 1357 به پیروزی رسید، امروزه برای بسیاری از ملل جهان چراغ راه زندگی است. مهمترین دستاوردهای این انقلاب در صحنه‌ بین‌المللی تاکنون به قرار زیر بوده است. 5
1. تجدید بنای تفکر انقلابی بر مبنای دین
2. مطرح شدن اسلام بعنوان یک ایدئولوژی انقلابی.
3. تلفیق موفقیت آمیز رهبری سیاسی و مذهبی.
4. احیاء اخوت اسلامی در میان مسلمانان جهان.
5. احیاء روحیه گرایش به معنویات و ارزشهای دینی در میان مسلمانان جهان.
6. احیاء روحیه خودباوری و سلطه ستیزی در میان ملتها.
7. منفعل شدن دولتها و قدرتها در برابر اراده ملتها.
از این رو «22 بهمن» تنها نباید به عنوان روز پایانی یک رژیم سیاسی و آغازی بر حیات رژیم دیگر تلقی گردد. بلکه باید از آن به عنوان سرفصلی برجسته در تاریخ سیاسی ایران و نقطه‌ای عطف در روند مبارزات ملت ایران یاد کرد

شکوفایی ونوآوری با نوآوران

شکوفایی ونوآوری با نوآوران
7 / 11برچسب:, :: 9:20 :: نويسنده : کسری

همه ما اين سخن حكيمانه اميرالمومنين علي بن ابيطالب (ع) را بارها شنيده وخوانده ايم . بارها معني آن را شنيده ايم يا خود آن را براي ديگران معني وتفسير كرده ايم . حضرت فرمودند :( من علمني حرفا فقد صيرني عبدا) ترجمه ومعني تحت اللفظي آن اين است كه هركس به من كلمه اي بياموزد مرا بنده خود ساخته است . آنچه كه پس از رويت اين جمله به ذهن خطور مي كند رابطه معلم وشاگرد است . ومسلما شاگرد در برابر استاد همچون غلام است در برابر ارباب . واين به واسطه حق عظيم تعليم است كه استاد ومعلم برشاگرد دارد. احترام وخضوع وخشوع شاگرد دربرابر معلم واستاد بسيار پسنديده و زيبا وسفارش شده است . اما حق مولا اميرالمومنين را ادا نكرده ايم اگر در ترجمه وتفسير اين سخن حكيمانه به همين اندك بسنده كنيم و ارزش سخن گهر بار حضرت امير را محدود به ترجمه سطحي اين كلام كنيم .

قطعا معلمين نقش بسزائي در تعليم وتربيت وآينده كودكان ، نوجوانان وجوانان دارند . بويژه در سنين كودكي ودر دوران تحصيلات ابتدائي نقش معلم وآموزگار بسيار چشمگير و تاثير گذار است . همه حركات وسكنات معلم براي يك كودك الگو ست . بسياري از كودكان در مدرسه از لباس وكفش وآرايش مو و حركات وكلمات معلم خود الگو برداري مي نمايند . هر حركت وهر كلمه معلم در روح وجان دانش آموز تاثير گذاشته وترسيم كننده آينده وي مي باشد . بدين معني كه راه وروش زندگي دانش آموز در مدارس بويژه در مدارس ابتدائي ترسيم مي گردد . معلمي كه در مدرسه وجدان كاري  نداشته باشد، دانش آموزان خود رابه سمت مسئوليت گريزي سوق خواهد داد و افراد ي بي مسئوليت تحويل جامعه خواهد . معلمي كه كم كاري وكم فروشي را زرنگي قلمداد نمايد، افرادي سودجو ، ،فرصت طلب و نان به نرخ روز خور را به جامعه تزريق مي نمايد . اينجاست كه كم كم معني سخن حكيمانه امير المو منين (ع) نمايان مي شود . همه افراد جامعه با نگرشها و تفكرات وعملكردهاي مختلف بندگان معلمين خود كه نه بندگان عملكرد وتفكرات وآموزه هاي معلمين خود هستند . افراد مسئوليت پذير ، دلسوز ومتعهد به جامعه، بنده آموزه هاي  معلمين مسئوليت پذير ، دلسوز و متعهد خود هستند و افراد سودجو ، فرصت طلب و نان به نرخ روز خور بنده افكار وآموزه هاي معلمين بي مسئوليت وغير متعهد خود هستند .

آري همه ما تا پايان عمر بنده آموزه ها وافكار معلمين خود هستيم .

شکوفایی ونوآوری با نوآوران
6 / 11برچسب:, :: 8:13 :: نويسنده : کسری

طرح ساخته شده توسط جاسم هوت دانش آموز سال سوم رشته تصویر سازی کامپیوتری

شکوفایی ونوآوری با نوآوران
پیوندهای روزانه
پيوندها


آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 4
بازدید دیروز : 3
بازدید هفته : 1906
بازدید ماه : 2289
بازدید کل : 35697
تعداد مطالب : 246
تعداد نظرات : 84
تعداد آنلاین : 2



Alternative content


معلمی شغل انبیاست.